Barranc de música

EL BARRANC, entre els seus objectius aposta per la promoció i difusió de la música, donant un especial suport a intèrprets del nostre entorn i a la música valenciana.

Des de la seua creació, organitza concerts, presentació de discs, col·labora en l’edició de discs d’autors valencians, participa en  concerts organitzats per altres entitats i promou l’assistència  a esdeveniments musicals de la població i d’altres localitats de l’entorn.

Va organitzar un concert de presentació del disc “A tres quarts de cinc” de Carles Enguix; concerts de Pep Gimeno “Botifarra” en vàries ocasions; concerts de Miquel Gil; concert “Recordant a Vicent Andrés Estellés” del Cor de l’Eliana; concert de Pau Alabajos; ….

 

Cal destacar l’organització d’un acte d’homenatge a Enric Valor, amb la participació dels músics Pau Alabajos, Al Tall, Josep Alcover, Artaica, Llorenç Barber, Miquel Gil, Dani Miquel, Lluis Miquel, Paco Muñoz, Josep Lluís Notari, Jacint Hernàndez, Remigi Palmero, Rafa Solves, Andreu Valor i Tres Fan Ball.

 

També impulsa una proposta “Musica a la Fresca”, amb l’organització de concerts al carrer durant l’estiu. Han participat: la Big Band de La Unió i amb les formacions “El mini de PaiXta trio ” i “Pool Jazz”.  

Alguns del Concerts

Pep Gimeno

Cor de l’Eliana

Música a la Fresca

Notícies de música