Cultura i Patrimoni

Una part de l’activitat del BARRANC està dirigida a potenciar la defensa i el coneixement de la nostra cultura, la nostra llengua i el nostre patrimoni.

Impulsa propostes  culturals per a conéixer el patrimoni arquitectònic dels nostres pobles, els museus, les festes tradicional, la gastronomia, els costums i les característiques pròpies de cada racó del  nostre paisatge.

Una de les propostes que més èxit té és l’organització d’eixides culturals per a conéixer el patrimoni de diferents poblacions, s’han realitzat visites a: Moixent i Montesa, amb visita a la Bastida de les Alcusses i al Celler del Roure; a Otos, amb visita als rellotges de sol; a Castalla, terra d’Enric Valor; a Carrícola en la Val d’Albaida, amb visita a la Font del Gatell i el circuit escultòric urbà; a Novelda, amb la ruta modernista, el castell de la Mola i la visita a la Heretat de Cesilia; a Algemesí, amb visita al museu de la festa; a Alaquàs, amb el seu Castell; a Fontanars del Alforins i La Font de la Figuera; i seguim .

Per altra part, s’organitzen eixides per visitar museus i exposicions i per anar al teatre o a concerts. També propostes gastronòmiques i de convivència.

Eixides culturals