Barranc d'Arts

EL BARRANC aposta per la promoció i difusió de les manifestacions artístiques i culturals. Entre les seues activitats impulsa la realització de xarrades i exposicions d’artistes que treballen diferents tècniques i disciplines: pintura, escultura, gravat, ceràmica, fotografia,… i també d’exposicions divulgatives

Al llarg dels anys s’han organitzat exposicions de diferents artistes. L’exposició de pintura i gravat de Manuel Silvestre, les propostes de l’escultor Rafael Amorós, els gravats de Patricia Concina  i també de María José Planells, la instal·lació multimèdia amb fotografies i vídeos de Mar Domínguez,  l’exposició ”Ovidi Montllor i la cançó compromesa” de l’Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana, l’exposició de pintura “Javier Calvo de la vacuïtat a l’abisme”, exposició d’il·lustracions d’Antoni Laveda i la retrospectiva de l’artista Messa d’Albaida.

Entre les exposicions divulgatives trobem l’exposició “Experiments de la Legió Còndor a l’Alt Maestrat 1938, Benassal, Ares, Villar de Canes i Albocàsser”.

També tenim l’exposició “Moments i Vivències. Història gràfica de Paiporta (1900-1970)”,  una recopilació fotogràfica realitzada per Vicent Pascual.

Notícies d'art