15 JULIOL. CLOENDA D’ACTIVITATS: SUBMARINISME I XULLES

15 JULIOL. CLOENDA D’ACTIVITATS: SUBMARINISME I XULLES
La vesprada  i la nit del dia 15 de juliol l’associació vam reunir-nos per a acomiadar el curs d’activitats, abans de les vacances de molts dels socis. Ho férem amb dues propostes molt agradables:
El bateig submarí
Una de les activitats fou ben sorprenent. Tingué lloc a la piscina coberta de Paiporta i es feu amb aletes, ulleres de submarinisme i bombones d’aire. Lluís Abelló i la seua colla del club d’orientació subaquàtica ens regalaren un bateig de submarinisme. Allà vam estar una colla de dotze socis i simpatitzants de secà submergits i disfrutant amb les sensacions de la física sota l’aigua. Un agraïment especial als nostres instructors: Lluís Abelló, Agustín Muñoz, Juanjo Valverde, Vicente Llorens i a la fotògrafa submarina Mar Dominguez.
El sopar al poliesportiu
Després encenguérem els focs als paellers del poli i, quan es van fer brases torràrem carn i verdura. Fou un sopar aquest, al qual acudírem molts socis i simpatitzants , aportant també exquisideses culinàries de casa.

Comptat i debatut, una bona entrada de l’estiu, que ens assegura que recomençarem amb les activitats de l’associació amb molts ganes  al setembre. La primera activitat (anoteu!) serà el dissabte 8 de setembre al jardí del Rajolar. Hi farem el segon sopar Estellés

Deixa un comentari