Campanya Somos Súper, promoguda per l’Ajuntament i la Fundació Horta Sud per a reconéixer la labor en favor del bé comú d’aquestes agrupacions

Huit entitats, associacions i clubs de Paiporta varen protagonitzar el dijous 24 de gener la gala de presentació de la campanya Somos Súper, promoguda per l’Ajuntament i la Fundació Horta Sud per a reconéixer la labor en favor del bé comú d’aquestes agrupacions. L’acte va comptar amb la presència del conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, i la presidenta de la Fundació Horta Sud, Inma López.
Paiporta compta amb al voltant de 200 entitats ciutadanes i, en aquesta primera edició, varen ser distingides huit d’elles: l’Associació Contra els Abusos Sexuals en la Infància (ACASI), l’Associació Local de Persones amb Diversitat Funcional Aldis Paiporta, l’Associació Cultural El Barranc, Creu Roja, el Grup de Danses l’Espolí, els Júniors San Jorge, el Grup Scout Gaia, i el Club de Patinatge de Velocitat de Paiporta.
Aquestes entitats varen recollir de mans de les autoritats els seus guardons com a ‘súper-herois’ en una gala marcada pel bon humor i que va desbordar la capacitat de la sala de conferències de l’Auditori Municipal.
En el seu discurs, el conseller Manuel Alcaraz va enaltir el valor de les associacions com a “ferramentes de poder de la ciutadania” que tenen la capacitat “d’impulsar projectes transformadors que milloren la vida de les persones”. Alcaraz no va dubtar en posar-se la capa de súper-heroi, igual que la resta d’autoritats, en una acció que compara els membres de les associacions amb aquests personatges de ficció que tenen súper-poders.
L’alcaldessa de Paiporta, per la seua banda, va explicar que “les associacions locals fan una tasca fonamental en benefici de totes i tots” i que, “tot i que no ho fan buscant un reconeixement com aquest, des de l’Ajuntament volíem fer explícit el nostre agraïment per la seua tasca”. A més, Martín va avançar que aquesta campanya tindrà continuïtat en el temps per a estendre el reconeixement a moltes més entitats, associacions i clubs locals.
Per la seua banda, la presidenta de la Fundació Horta Sud, Inma López, va agrair el paper de les associacions premiades i de la resta d’entitats locals “per contribuir a fer un món millor”, mentre que el coordinador de l’ens, Julio Huerta, va posar l’accent sobre aquestes entitats com a elements de cohesió social i d’extensió de valors que afavoreixen la convivència, la igualtat i la justícia social.
La gala de presentació de Somos Súper Paiporta és tan sols el tret d’eixida a la campanya, que continuarà amb la publicació d’un vídeo setmanal a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Paiporta i la Fundació Horta Sud en què es donarà a conéixer l’activitat de les entitats paiportines guardonades i, més enllà d’això, també la motivació que porta a les persones que en formen part a dedicar-li temps al creixement i consolidació de les associacions.
Els vídeos conten històries humanes a través de les veus dels membres de les entitats, però també amb el testimoni dels usuaris i les usuàries.
Aquests vídeos es podran seguir amb l’etiqueta #SomosSúperPaiporta en diferents xarxes socials, com són Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. La publicació de les peces audiovisuals es perllongarà durant els dos pròxims mesos.

Deixa un comentari