DIUMENGE 17 DE JUNY VISITA AL JARDI BOTÀNIC DE VALÈNCIA

Diumenge, 17 de juny Visita al Jardí Botànic de València

El Jardí Botànic de la Universitat de València és un típic jardí universitari com els que van sorgir al s. XVI a l’Europa renaixentista. Un museu vegetal per a mostrar als visitants la diversitat del regne vegetal en viu, les adaptacions de les plantes, la seua relació amb els animals, la seua utilitat per a l’ésser humà i la manera de conrear-les. Aquesta, i la seua utilitat per a la docència i la investigació, és la seua verdadera raó de ser.

En l’actualitat s’hi conreen més de 4.500 espècies diferents, ordenades en 20 col·leccions. L’Escola Botànica és la que ocupa una major extensió. La resta és monogràfica i respon a tres criteris fonamentals: plantes utilitzades per l’ésser humà, plantes conreades sota protecció i plantes d’un mateix ambient ecològic. La major part de les col·leccions es troba a l’aire lliure, algunes ocupen els hivernacles i l’umbracle.

http://www.jardibotanic.org/index.php

L’Associació El barranc de Paiporta el visitarem el proper dia 17 de juny, diumenge.

Eixida des de l’estació del metro de Paiporta a les 9 del matí.

10 h. Visita amb guia pel jardí.
Tornarem a Paiporta a les 13 h.
Coordinador de l’activitat: Simó Fos

Places limitades (20 places)

Si esteu interessades/interessats en fer la visita heu d’enviar un correu confirmant la vostra assistència a l’adreça: elbarranc@elbarranc.net

Preu persones associades: 3 euros.
Persones no associades: 4 euros.
Pagarem eixe mateix dia (No cal fer cap ingrés).

Deixa un comentari