Excursió a Otos. Diumenge 13 de febrer 2011


Eixida diumenge 13 de febrer a les 8,15 des de Unifamiliar Horta (Pitufos) cantó carrer Garbí.
Tornada sobre les 19 hores.

PROGRAMA

Pujarem al cim del Benicadell des del Corral de Diego en Beniatjar. Cal portar bon calcer i …farà fred, dur roba d’abric…i esmorzar i aigua. temps de caminada 3 hores

Al baixar a Otos visitarem els rellotges Solars guiats per l’autor que ha dissenyat la part tècnica dels rellotges Joan Olivares.

Otos, disposa actualment d’una Ruta-Itinerari Turistic-Cultural de rellotges de sol de gran interès.

El projecte ha estat possible gràcies als artistes que participen i a la financiació del PRODER-2 Vall d’Albaida. La seua importància està en els artistes plàstics participants, tots ells amb reconeixement internacional. L’execució consta de 8 rellotges solars realitzats en diferents materials i tècniques: l’escultor Andreu Alfaro, que ha fet donació d’una escultura monumental d’acer inoxidable al poble d’Otos, i la resta d’artistes que han renunciat a gran part del seus honoraris, tot per la il·lusió de participar en este projecte, que va ser ideat pel gnomoniste otosí Joan Olivares i el pintor Rafael Amorós, que després de treballar intensament amb ell el van presentar a l’Ajuntament d’Otos, que immediatament va creure en el mateix i es va posar a treballar per aconseguir la seua financiació.

Finalment el projecte ha estat executat baix la direcció i coordinació dels creadors del mateix.
http://www.otos.es/

A les 14,30 dinar a Ca Les Senyoretes

Entrades i Arròs al forn.

Places limitades.
Preus:
Socis. Bus 5 + dinar 15 = 20 euros
No socis Bus 12 + dinar 15 = 27 euros

Xiquets Socis dinar 12 euros
Xiquets no socis Bus 6 + dinar 12 = 18 euros

Cal ingressar al compte Nº 3082 1438 16 4934622327
abans del 4 de febrer i enviar un correu electrònic al elbarranc@elbarranc.net amb els noms de les persones que us apunteu.

Si voleu més informació pregunteu per Fèlix Sempere al 630331899 (vesprades)

Deixa un comentari