Serigrafia de Manuel Silvestre


L’Associació Cultural El barranc de Paiporta ha realitzat una sèrie en serigrafia d’aquest quadre de Manuel Silvestre.
Manuel Silvesttre (València, 1949) és Doctor en Belles Arts per la Universitat Politècnica de València. És a més, i sobretot, un referent artístic clar, amb una prolífica obra plàstica que es caracteritza per una constant investigació en materials, suports i tècniques. La reinvenció de referències culturals i pictòriques de tota mena i la precisió en la composició de formes i en la combinació cormàtica sónt trets constants en la seua producció. La seua especialització professional ha estat en l’àmbit del gravat i la serigrafia (no debades és catedràtic de Serigrafia en la facultat de Belles Arts de València) i una part importantísima de la seua producció l’ha realitzat seguint aquestes tècniques. Per tot això, l’associació cultural El barranc de Paiporta ens sentim orgullosos de comptar amb la col·laboració d’aquest autor.
Encetem amb Manuel Silvestre una col·laboració amb artistes per tal de treballar conjuntament en la divulgació de la seua obra i fer-la accesible als nostres associats i amics i amigues.
Hem fet una sèrie de 115 exemplars, numerats i signat per l’autor i realitzats al taller de Serigrafia d’Armando Silvestre de València.
Les dimensions de la serigrafia són 50 x 70 i el preu de cada exemplar és de 40 euros
Si vols veure-la i comprar-ne posa’t en contacte amb nosaltres.

Deixa un comentari