Un barranc de contes: Oscar Mora

Un barranc de contes. OSCAR MORA

Volem donar suport a l’art de la narració oral i de donar a conèixer al públic adult les històries i relats tant de la tradició oral, així com els produïts per la literatura universal, amb la pretensió de donar a conéixer diferents contadors i contadores de diferents cultures i amb un repertori ben diferent que puga fer-nos gaudir una vegada al mes amb les seues històries.
A Paiporta ja tenim una llarga tradició d’activitats de contacontes. La biblioteca municipal organitza des de fa molts anys activitats per a adults i xiquets.
Molts de nosaltres ja participarem amb l’associació Atzavara en l’organització de contacontes i moltes altres. Comptem entre els nostres amics i coneguts possiblement amb uns contadors magnífics que orgullosament poden dir que “viuen del conte” com Llorenç Giménez, Carles Cano, Susu Benítez i altres que de manera “amateur” poden fer-ho molt dignament.
Així volem dedicar una part del nostre esforç i recursos en l’organització d”una activitat que volem siga continuada amb el temps (una sessió almenys mensual) i comptar amb nosaltres amb contadors i contadores del nostre país i també amb altres de diferents llocs.
La idea inicial era començar al mes d’octubre però no va poder ser. Ara a novembre comencem la nova temporada de contacontes: “Un barranc de contes”
Comptem amb la sala xicoteta de l’Auditori de Paiporta per al mesos de novembre i desembre i esperem que també per als mesos de gener a juny encara que encara no ho tenim segur.
Finalment hem canviat a divendres a les 22:30 hores.

La primera sessió serà el divendres 12 de novembre a les 22:30 hores a l’Auditori de Paiporta (sala xicoteta) amb OSCAR MORA.

Entrada gratuïta.

Deixa un comentari