Per un ensenyament públic de qualitat. No a les retallades, sí al valencià!


Per un ensenyament públic de qualitat. No a les retallades, sí al valencià!

Data: 18/06/2011
Lloc: Pl. Sant Agustí a les 18 hores
Quedem a les l’estació del metro de Paiporta a les 17:30.

Davant la continuació de les retallades aplicades als centres d’ensenyament públic en nombre de grups, plantilles i recursos; davant la no retirada de la proposta de cessió de sòl escolar públic a entitats privades; davant lagressió que suposa la destrucció de les línies en valencià a le…nsenyament i davant totes les protestes que la comunitat educativa ha estat manifestant aquest curs contra la política educativa del encara Conseller dEducació, la Plataforma en Defensa de lEnsenyament Públic convoca a tota la comunitat educativa a una manifestació el proper dissabte dia 18 de juny.

Aquesta manifestació eixirà des de la Pça. De S. Agustí a les 18 h. i se suma a tot el seguit de mobilitzacions i protestes que es convoquen des de la plataforma sindical contra les retallades a lensenyament públic i vol ser reflex de la protesta de caire laboral tant com de la protesta per la davallada de qualitat que suposen aquestes mesures a lensenyament valencià.

Des de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoquem a totes i a tots a defensar l’ensenyament públic sota el lema:

Per un ensenyament públic de qualitat
No a les retallades, sí al valencià!

Deixa un comentari