1a Festa Estellés a Torrent

Divendres 10 de setembre de 2010
Museu Comarcal de l’Horta-Sud
Carrer de la Mare de Déu de l’Olivar, 30 -Torrent-
Sopar-Recital d’Homenatge a Vicent Andrés Estellés
Amb les cançons de Miquel Pujadó
la participació del grup poètic Rodonors Invictes
I sobretot la teua col·laboració!
Nosaltres posem l’acompanyament (picadeta, coques artesanes -de llanda i de verdures-, esgarradet, espencat i beguda) per al teu entrepà.
Tiquet 5€
Este estiu hem rebut la proposta de l’escriptor Josep Lozano, de celebrar el naixement de Vicent Andrés Estellés amb un encontre que ens reforce o ens done cohesió en defensa d’allò que és consubstancial amb nosaltres, allò que estimem: la nostra cultura, la nostra llengua i el nostre País.
La proposta està basada en la festa que fan els escocesos per celebrar el naixement de Robert Burns, el poeta nacional d’Escòcia. On després d’un àpat es reciten i canten poemes del poeta i d’altres poetes.
A Torrent, el col·lectiu Safranar i l’associació La Gavella hem rebut la proposta i tenim la idea de celebrar la I Festa Estellés. La proposta que fem és que el dia 10 de setembre a les 21 hores ens trobem al Museu Comarcal de l’Horta Sud, Josep Ferris, on compartirem el sopar, llegirem poemes i ens conjurarem pel futur del nostre País. Ens acompanyaran el cantautor Miquel Pujadó i l’associació estellesiana Rodonors Invictes.
Esperem comptar a la teua presència i que convides a totes aquelles persones que cregues voldrien participar en esta celebració.
Per preveure la infraestructura necessitem ens comuniques la teua assistència i la de les persones a les que tu pots convidar.
Cal portar l’entrepà, nosaltres posarem saladet i dolcet i al final compartirem les despeses.
Totes i tots som necessaris. Totes i tots tenim la clau.
Més informació:Col·lectiu Safranar

This Post Has One Comment

  1. noves llunes

    Que siga tot un èxit!!!
    Jo vaig anar el dissabte passat a la de Burjassot, i vaig passar una bona vetlada amb la Poesia de l'Estellés, el sopar, la xerrada amb els companys…
    Salut!

Deixa un comentari