Activitats mesos d’Abril i Maig

Gràcies a totes les persones que ens acompanyàreu en la presentació de l’associació, que ja és vostra també. Vos detallem les activitats programades per als pròxims dos mesos:

21 d’abril (dimarts després de Sant Vicent) Vestíbul de l’Auditori. 20h. Per una televisió sense fronteres. Xarrada d’ACPV en la seua campanya contra el tancament dels repetidors de TV3 al País Valencià.

29 d’abril (dimecres) Vestíbul de l’Auditori. 20h. El Consum responsable. 2a Taula redona sobre la conveniència i possibilitat de canvis en els hàbits d’adquisició de productes propers i de qualitat.

21 de maig (dijous) Vestíbul de l’Auditori. 20h. Associacions de consumidors. 3a Taula redona sobre la conveniència i possibilitat de canvis en els hàbits d’adquisició de productes propers i de qualitat. Comptarem amb la participació de l’Associació de Consumidors Vland Solaris de Benetússer que ens contaran la seua experiència i les seues activitats més immediates.

22 de maig (divendres) Vestíbul de l’auditori. 20’30h. Un barranc de músics. Presentació “unplugged” del disc d’un grup valencià de la distribuïdora Cambra Records.

24 de maig (diumenge) Excursió a la Vall de Laguar. Està per concretar encara l’hora i el lloc d’eixida, el preu de l’activitat amb guia, el dinar…

Deixa un comentari