Assemblea Extraordinària de l’Associació Cultural El Barranc

El passat dissabte 15 de juny a les 10:30 hores, es va celebrar l’assemblea extraordinària de l’Associació Cultural El Barranc als Horts Socials de Paiporta. En aquesta trobada, es van discutir i aprovar per unanimitat els punts clau per a l’ampliació i millora de les activitats de l’associació.

Ordre del Dia i Acords Adoptats:

 1. Creació de la Secció de Cor dins de l’Associació
  • Es va aprovar la creació d’una nova secció dedicada al cor dins de l’associació. Aquesta iniciativa respon a la recent incorporació a la nostra l’associació d’una part de membres del cor de la banda de La Unió Musical de Paiporta amb la idea de fomentar la participació musical i vocal a la nostra comunitat.
 2. Obertura d’un Altres Compte Bancari per a la Secció del Cor
  • Per a una gestió financera més eficient i transparent, es va aprovar l’obertura d’un compte bancari específic per a la secció del cor. Aquesta mesura permetrà una administració clara i dedicada dels recursos destinats a aquesta nova secció.
 3. Incorporacions a la Junta Directiva
  • Es va aprovar la incorporació de nous membres a la junta directiva de l’associació. Aquestes noves incorporacions tenen com a objectiu enriquir la diversitat d’idees i experiències dins de la direcció de l’entitat, aportant noves perspectives i energies per al desenvolupament de les activitats culturals. Les dos persones que s’incorporen a la Junta Directiva són:
  • Vanessa Cercós Calvo i Montse Vidal Carrasco 

L’assemblea va concloure amb una mostra d’agraïment per part de la junta directiva als socis i sòcies per la seua assistència i participació activa. Aquest esperit de col·laboració i compromís és fonamental per continuar impulsant les activitats culturals i comunitàries de l’Associació Cultural El Barranc.

Associació Cultural El Barranc
15 de juny de 2024

Per a més informació, podeu contactar amb nosaltres a través del nostre correu electrònic: elbarranc@gmail.com o visitar la nostra pàgina web www.elbarranc.net

Deixa un comentari