PASSEJADA COL•LECTIVA A PEU: Recorrent les fites del terme

Vos proposem aquesta primera activitat i excursió ben prop de casa: no ens calen autobusos ni cotxes, ni bicicletes. Només les nostres cames i el desig de desentumir-les un poc després de les festasses i menjotades de finals i principis d’any. És també una manera de calibrar els límits del nostre terme, de recórrer i reconéixer els camins tradicionals (el camí de Mal pas, l’assagador de la Baixada dels bous, el camí Vell de Picassent, el camí del Convent, el camí de Catarroja i el camí de la Creu d’Helena) fregant en bona part els termes contigus a Paiporta: València, Benetússer, Alfafar, Massanassa, Catarroja i Picanya.

La passejada potser ens farà apreciar bonics racons abandonats i potser també ens faça reflexionar una vegada més sobre la defensa del patrimoni: l’Horta, les seues alqueries tradicionals, els camins que les connectaven, els cementeris… Una reivindicació potser també n’isca clara mentre caminem: volem recuperar el nostre espai.

DADES TÈCNIQUES:
dia: Diumenge, 23 de gener de 2011
Recorregut: Circular. 8-9 Km. en 2h. i mitja de caminada.
Punt de concentració: Plaça de Soliera.
Hora de partida: 10h.
Recomanacions: porteu calcer, roba còmoda i aigua. Si teniu tendència al desmai, també una punta de pa o el que considereu.

Deixa un comentari