Patricia McGill amb la sessió  ‘Contes erràtics’

Dimecres 5 de juliol, 22:30 hores Jardí Museu de la Rajoleria

Sessió de narració per a adults

Patricia McGill amb la sessió  ‘Contes erràtics’

Contes dels meus racons de món que havien de ser eròtics i han sortit erràtics. Històries normals i corrents del nord del nord del nord, històries normals i corrents de casa nostra. Això sí, amb sal i cervesa.

Em compto entre la trentena d’habitants del poble de Florejacs. Vaig néixer a l’Uruguai i els meus avantpassats vingueren de Brasil, Escòcia, Itàlia, Irlanda, País Basc… Durant la meva infantesa, mentre viatjava d’un país a l’altre, vaig aprendre suec, portuguès, anglès i català. Sóc llicenciada com a actriu a l’EMAD de Montevideo, i he tastat disciplines com ara cant, dansa clàssica i contemporània, expressió corporal i pantomima. Ara fa prop de vint anys que em vaig capbussar en el món de la narració oral mitjançant tallers, cursos de narrativa, contes, símbols, poesia, i sobretot, sobretot observant la tasca d’altres professionals. No me n’he sabut estar de provar altres oficis que m’agraden com la traducció o l’ensenyament de l’anglès. A la meva vida sempre hi ha un gat, o més d’un, a la vora.

https://www.patriciamcgill.com

Deixa un comentari