Presentació del llibre L’esperit del temps de Martí Domínguez

11 de desembre a les 19:30 a la Biblioteca Municipal

L’Associació Cultural El Barranc té el plaer de convidar-vos a la presentació de l’últim llibre de Martí Domínguez, L’esperit del temps.

“L’esperit del temps” és la crua crònica d’un dels períodes més terribles de la història europea contemporània, a través de la vida d’un jove científic austríac, etòleg i metge, i la seua col·laboració amb les polítiques eugenèsiques del Tercer Reich, així com d’extermini de les comunitats polonesa i  jueva  La perversió del darwinisme en mans dels ideòlegs del nacionalsocialisme.

Malgrat tractar-se d’una obra de ficció, l’autor del llibre  no  dissimula  en cap moment la coincidència entre les biografies del  protagonista i un científic austríac que rebé el Premi Nobel de Medecina l’any 1973, compartit amb altres dos col·legues. Les referències a filòsofs, científics i intel·lectuals alemanys d’aquell període ens fan dubtar més d’una vegada en si el que llegim és una novel·la o una crònica històrica.

Una obra que no ens deixarà indiferents i que a ben segur ens farà preguntar-nos per les qüestions més radicals de la natura humana, si és que hi ha alguna cosa que siga la natura humana. És la crueltat innata a la nostra espècie?   La violència és de caràcter cultural o biològic? Estem determinats a actuar en funció de les condicions ambientals i socials o som lliures per decidir la nostra conducta?

Aquestes preguntes  i moltes més les podrem fer el dia 11 de desembre a les 19’30 a la Biblioteca Municipal de Paiporta

No  hi falteu!!

Obligatori l’ús de mascareta.

Registre d’assistents.

Aforament limitat. No cal preinscripció.

#TuEncensLaCultura

Deixa un comentari