Un barranc de teatre: HARKET [PROTOCOLO]

Hola a totes i tots, el proper dissabte dia 2 de febrer a les 19 hores anem al teatre Micalet.
Preu de grup 12 euros, si voleu reservar la vostra entrada heu de fer un ingrés al compte 3159 0029 31 2152501314 abans del dimarts 29 de gener i enviar un correu a elbarranc@elbarranc.net.
Ens vorem a l’entrada del teatre mitja hora abans de la representació.

HARKET [PROTOCOLO] [del 24 de gener al 3 de febrer de 2013]

HARKET [PROTOCOLO]
[del 24 de gener
al 3 de febrer de 2013]


Text i direcció Juan Pablo Mendiola
Amb Cristina Fernández
Companyia Panicmap
Espectacle recomanat per la Red Nacional de Teatres i Auditoris
A HARKET [PROTOCOLO], es mostra com Cristina Harket viu dins d’un búnquer amb la sola companyia d’un sistema d’intel•ligència artificial del qual només sentim la seua veu i veiem dades a través de la seua interface gràfica. En l’espectacle es treballa una tècnica avançada de vídeo projecció sobre elements tridimensionals anomenada Video-Mapping, mitjançant la qual es poden modificar els elements escenogràfics.
La crítica ha dit:
RevistaGodot Artes Escénicas:
“Harket [Protocolo] és, sobretot una obra que agradarà molt al públic adolescent, pel seu desplegament tecnològic (intens  treball de vídeo- mapping) i per la problemàtica que exposa la història que narra, la de una xica jove tancada a un búnker que només es relaciona amb una máquina. Ciencia-ficció, dansa contemporània i música electrònica”
Cartelera Turia:
“Intriga molt ben construida i que dona peu a interessants reflexions. I el treball de Cristina Fernández com a intèrpret és excel.lent, donant major consistència i credibilitat al relat. Un plaer inesperat”
Ací teniu un vídeo de l’espectacle:HARKET AL TEATRE MICALET

Deixa un comentari