Eixida boletaire al Mas de Roncales 9 i 10 de novembre

Eixida boletaire al Mas de Roncales9 i 10 de novembre.

Dissabte 9.


Eixida des de Paiporta (cantó de carrer Garbí) amb vehicles propis a les 8.00 hores, per arribar a Puertomingalvo a l’hora d’esmorzar (cap a les 10.30 hores).
Després d’esmorzar (cadascú es durà el seua entrepà o equivalent i la seua beguda), farem la primera recerca de bolets per zones properes que han sigut exitoses en anys anteriors.Dinar de picnic.

Segona recerca de bolets per altra zona propera.

Quan es cansem acudim a la Masia Roncales per fer una picaeta (que haurem de dur nosaltres, ja anirem concretant la intendència. No està inclòs en  el servei que ofereixen al Mas) i després sopar (INCLÒS).

Diumenge 10

Desdejuni (INCLÒS)

Eixida boletaire des de el mateix Mas. Tornada per a dinar (INCLÒS)

Dinar i tornada.

Cal dur:

Esmorzar i dinar per al dissabte.

Comestibles d’oferiment comunitari per fer una picaeta quan arribem el dissabte al Mas i abans del dinar del diumenge. Si el temps en acompanya resulta molt agradable.

Cistella i navaixa.
Roba i calcer adient per a caminar per la muntanya. Sempre es recomanable un bastó per la recerca de bolets i per ajudar-se en la marxa i no oblideu la càmera de fotografia.


Coordinen l’activitat: Simó i Àngels.

El preu seria de 45 €/persona  (dinar, desdejuni i sopar) per als

socis i sòcies i 55 €/persona per a la resta.

Per fer la reserva cal  ingrés al compte 3159 0029 31 2152501314 amb el vostre nom i enviar un correu de confirmació a elbarranc@elbarranc.net abans del dia  24 d’octubre.

Informació sobre el Mas: http://masiaroncales.com/

Deixa un comentari