SONA EL BARRANC. MAMVT

Divendres 8 de juliol a les 20:00 hores. Plaça Major de Paiporta

L’associació El barranc ha organitzar per al mes de juliol 2022 un cicle de concerts «Sona El barranc, concerts a les places », és una proposta que iniciem enguany i acosta artistes de continguts diversos en un ambient refrescant i coincidint en dies de calor.
Les actuacions es realitzaran els cinc caps de setmana del mes de juliol, divendres o dissabte segons les disponibilitats dels grups.

Volem reivindicar la música en directe i comencem amb una bona representació de grups de Paiporta o amb participants del nostre poble. Gent d’ací que fa música i ens ajudarà a suportar les altes temperatures de l’estiu.

El proper divendres dia 8 de juliol a les 20:00 hores a la plaça Major de Paiporta podrem gaudir de la música Surf del grup paiportí Mamvt.

Des dels voltants de la ciutat del Túria, cinc músics (Andreu, Adrià, Alex, Alberto i Albert) donen vida a Mamvt (amb v), un grup de surf rock instrumental que s’inspira en el ritme trepidant de les petjades de l’extint elefàntid i la seua immensa veu en forma de trombó.
Al primer disc de Mamvt trobem un recull de composicions pròpies i cançons clàssiques passades pel filtre de les guitarres surferes, el so de trombó i un esperit ballable característic del grup.
Al març de 2022 tornàrem a entrar a l’estudi de gravació per enregistrar 4 noves composicions que veuran la llum després del estiu.

Mamuts amb reverberació i energia trombòtica. Una bona forma de ressuscitar un animal extingit, no?

https://mamvt.bandcamp.com/track/el-bondad-s

Deixa un comentari