Un barranc de contes 2021. Almudena Francés

Seguim amb la programació d’Un barranc de contes 2021. Després de la sessió de Félix Albo ara hem programat la narradora Almudena Francés.

La sessió per adults “En porte un cabàs” tindrà lloc el proper 8 de juny dimarts a les 19:30 h, a la sala de conferències de l’Auditori Municipal de Paiporta.

Almudena Francés és una narradora oral qui ha inspirat iniciatives com ara les rutes de contacontes de la Safor o la Vall d’Albaida o el Festival de la Paraula de la Riera d’Agres. Aquesta contacontes ha actuat en diferents localitats valencianes, per a públics tan diversos com xiquets o ancians.

Almudena Francés es defineix com a re-inventora, reescriu els contes i els adapta al moment o a aquells valors que vol destacar: “estic convençuda que amb els contes es pot transformar, però cal que estiguen vius, ja que als llibres estan morts i quan es conten, renaixen”. Les seues paraules van farcides de fantasia, paraules boniques, allunyades de les dels discursos que estem acostumats a sentir.

Les activitats de contacontes a la Biblioteca Municipal de Xàtiva han vingut celebrant-se periòdicament el darrer dimecres de cada mes al llarg de l’any. Aquestes activitats, dirigides al públic infantil, busquen acostar als més menuts al món de la Literatura, així com facilitar la familiarització dels xiquets i xiquetes de la ciutat i la comarca amb un servei cultural públic al seu abast.

La sessió es realitzarà en la sala de conferències de l’Auditori Municipal amb entrada lliure fins a completar l’aforament. És obligatori l’ús de mascareta durant l’espectacle.

Deixa un comentari