Excursió a Aín, al Parc Natural de la Serra d’Espadà, amb Visita al Castell 2 de març dissabte

Excursió a Aín, al Parc Natural de la Serra d’Espadà, amb Visita al Castell

El Barranc ha organitzat, per al proper 2 de març, una eixida al poble d’Aín, situat al cor de la Serra d’Espadà, amb visita el Castell d’Aín, també conegut com a Castell de Benalí.

El recorregut fins al castell és de dificultat fàcil-moderada, accessible per a persones de totes les edats i condicions físiques. La ruta comença des del mateix centre del poble i transcorre per un frondós barranc humit de sureres i pins, fins arribar a les ruïnes del castell, actualment en procés de restauració.

En total, la passejada, pensada com un ruta tranquil·la per gaudir de la natura d’aquesta Serra, té una longitud d’uns 4,5 km, amb una durada aproximada de 3 hores.

A la tornada, tenim previst dinar al Bar Sant Ambrosi. El tipus de menú (a la carta, menú que ens proposen o bocates) dependrà del nombre de persones assistents i es determinarà a principis de la setmana. Per tant, la data límit per a apuntar-se serà el dilluns 26 de febrer.

Podeu confirmar enviant un correu a l’adreça: elbarranc@gmail.com.

Eixirem des de Paiporta amb els nostres vehicles intentant omplir el màxim de cotxes.
Eixida 8:45 des de Unifamiliars l’Horta, Carrer Montgó cantó amb Garbí.

Aquelles persones que vulguen anar directament quedem a la plaça d’Ain a les 10 del matí, davant del bar on després dinarem. https://maps.app.goo.gl/HBA5kjA4Wv1aUSv9A
Recordeu. Límit per apuntar-vos dilluns 26 de febrer.

Deixa un comentari